Velkommen

Kampala, Uganda
En blog om at få mor, far og treårig søn til at passe ind i Uganda. Følg med i vores hverdag, med alt hvad den må indeholde, og del oplevelser, glæder og udfordringer med os.

Når ferien slutter...

...skal vi tilbage på arbejde og i børnehave. Men Jonathan og Pia har tre skønne feriedage endnu!

Jake (den stakkel) startede i mandags, og selvom mængden af alkohol og antallet af pinlige samtaler holdt sig på et absolut minimum til nytår, var øjenlågene vist lidt tunge da vækkeuret ringede kl 6.15. mandag morgen.

Vores nytårsaften var god. Rigtig god! Vi fulgte strategien fra juleaften og uden høje forventninger mødtes vi på Hotel Emin Pasha med Steen, en gammel ven af Jakes familie fra tiden i Tanzania, hans familie og to andre danske par som også er bosat i Uganda. Vi fik lækker mad, god vin og det var bare så fantastisk dejligt selskab. Vejret viste sig fra sin absolut bedste side og derfor kunne vi sidde under den afrikanske stjernehimmel og nyde hele aftenen. Der var livemusik fra lokale bands, og endda et kæmpe festfyrværkeri kl. 00.00.
Jonathan var eksemplarisk og hyggede sig vældigt, indtil han på eget initiativ lagde sig til at sove i klapvognen, kort efter midnat.
Kl. 03.00 lå vi i vores seng og kunne skænke en tanke til de medlemmer af familien som holdt nytår i England, inden vi faldt i søvn - trætte efter en dejlig nytårsaften.
Desværre, har vi ikke nogle billeder. Kameraet opførte sig som en trodsig teenager, og valgte at dø da vi tændte det. (eller også glemte vi at lade det op)

Hvis vi skal bevæge os over i det nostalgiske hjørne har vi sagt farvel til et 2011 som var fuldstændig vanvittig godt!
Pia blev sygeplejerske!
Vi blev gift!!
Og vi flyttede til Uganda!!!

Jeg er spændt på at se om 2012 kan slå det!

Vi ved at der er meget godt i vente og af mange ting på en lang liste kan vi nævne;
Jonathan bliver tre! år, vi får besøg af Mette og Christopher til februar, Nickolas og Marie flytter også til det østafrikanske og runder Kampala i juli sammen med Allan, selvsamme måned kommer Mikkel og besøger os inden han hjælper os med at flytte til Danmark igen.
Desuden bliver verden beriget med en lang række af skønne unger i løbet af 2012, og vi glæder os til at se dem alle når vi kommer hjem!

Vi slutter hvor vi startede. Med ferie. For vores er ikke slut endnu.

Vi svømmer en del for tiden. For det er blevet sommer i Uganda. 30-35 grader og absolut ingen regn for tiden! Det er skidevarmt og jeg tillader mig at brokke mig over det for jeg kan bedst lide vinter og sne med hvad der dertil hører af hygge, starinlys og tæpper.
Da dette billede blev taget var det blevet for varmt at være i solen, og vi måtte op af vandet for at køle af i skyggen.


Frokost på ambassaden med Jake, Vi gjorde det ofte i starten inden Pia fik arbejde og Jonathan kom i børnehave. I denne uge havde vi tid til det igen og det var hyggeligt som altid.

1 kommentar:

  1. Jeg vil gerne bytte vejr!! Her er godt nok ingen sne, til gengæld har det pisset ned i en uge og i nat kom der så frost. Det var en skøn cykeltur i skole i morges...
    Og du er ikke normal, når du bedst kan lide kulde. Heldigvis er du sød. Ellers havde det ikke været til at leve med.

    SvarSlet